Zinnen op Linnen, wat een gaaf idee, maar wat is het….?

Vorige week zat ik met Angelique Joosten een koffietje te drinken op Golfbaan De Haenen een plek waar zij ook regelmatig te vinden is en waar ons contact is ontstaan. We hadden meteen 1 ding gemeen, De Teckel! mensen met teckels zijn gewoon leuk.

Ook is zij een voorstander van BNI een ochtend netwerkclub waar ik als Sales Manager van Golfpark de Haenen elke donderdag aanwezig ben en gister met Angelique samen.

Hèt adres voor een persoonlijk cadeau!!

Untitled

 Met originele, eigenzinnige grafische vormgeving in combinatie met exclusieve, ambachtelijk vervaardigde materialen ontwerpt Angélique op maat een cadeau met jouw levensverhaal. Daarnaast heeft zij een bijzondere collectie tafellakens, servetten, sierkussens en accessoires die zij te koop aanbiedt in haar webshop. 

 Angélique houdt van de kracht van eenvoud. In beeld en in woord.

Verrassende en sterke ideeën zet zij om in krachtige gelaagde ontwerpen. Zij ontwerpt alles zelf inclusief de teksten, kun je nagaan hoeveel werk dit is…..

Zelfs voor een kraamcadeau kan je bij haar terecht en belangrijk is, dat de kwaliteit goed is, zuiver katoen, hierdoor ook heerlijk voor onze kleintjes!

Untitled3

 

Angélique is een Nederlandse ontwerpster en dat draagt zij graag uit. Voor de uitwerking, vervaardiging en verpakking van haar ontwerpen, werkt ze uitsluitend samen met Nederlandse ateliers en vakmensen. Ze werkt vanuit uw persoonlijke tekst en verzoek, aan een hoogwaardig eenmalig ontwerp waarop u beiden trots kunt zijn.

Haar ontwerpen zijn ‘limited editions’. Originaliteit, kwaliteit en exclusiviteit zijn gewaarborgd.

Naast haar eigen collectie biedt Angélique de mogelijkheid unieke, eenmalige ontwerpen te bestellen met persoonlijke teksten. Dit kunnen anekdotes, wensen, songteksten of gedichten zijn. Het zijn stijlvolle, duurzame geschenken als tafellinnen, beddengoed of ander gebruikstextiel.

Untitled2

Vorige week was het nog in het nieuws dat jongeren steeds minder aan tafel eten als gezin…. Waar komt dit door? Waarde en normen, te druk, te veel Ipads? Ik denk dat het goed is dat je met je gezin aan tafel eet en wellicht kan Zinnen op Linnen hierbij een steentje bijdragen,  je kindje leren waar zij haar mes en vork moet leggen door dit op een tafelkleed te laten drukken, of een dambord, dat je nog een spelletje kan spelen na het eten aan tafel…..

Wil jij ook iets unieks laten ontwerpen van top kwaliteit….

http://www.zinnenoptafellinnen.nl/

http://www.angeliquejoosten.nl/