Heb jij een makkelijke huid?

Ik denk dat ik wel kan spreken over een makkelijke huid, zelden of nooit pukkeltjes, vlekken en andere oneffenheden, maar helaas heeft niet iedereen dit.

Hoe kan je je huid verbeteren?

probiotica

Zelf heb ik na mijn zwangerschap, tijdens de borstvoeding een droge huid gehad, natuurlijk verlies je dan veel vocht en was het mij niet gelukt om dat bij te drinken. Erg belangrijk dus, dat je veel water drinkt. Mijn Partner zegt altijd; Schat je huid is een gevolg van hoe jij je van binnen voelt en dan spreek hij voornamelijk over de darmen. Dit is natuurlijk een feit en met de juiste ondersteuning van binnen en van buiten kan je je huid laten stralen. Ik ben absoluut geen schoonheidsspecialist, maar, dit is logisch nadenken.

drogehuid3

-Voeding: gezond eten. darmen gezond houden met pre en probioticia

Frisse lucht, niet de hele dag naast de verwarming zitten.

– Voldoende beweging.

– Juiste producten op je huid smeren, die bij jouw leeftijd en huid horen.

taiger

Voor een goed advies qua producten voor het schoonmaak en smeerwerk kan je terecht bij  Beautysalon Taiger in Oirschot en Marina van Erp in Nijmegen, zij werken al jaren met super merken en staan voor kwaliteit en eerlijkheid, Taiger is een jonge meid, maar wel met een dosis ervaring en zeker aan te raden in de omgeving van Eindhoven. Mocht je in de buurt van Nijmegen wonen kan je terecht bij Marina van Erp al jaren een expert en een goede naam in Gelderland.

Beiden dames zijn te vinden op Facebook.

marina2