Vorig jaar was Fay nog klein en lag ze vaak in haar kinderwagen bak.

Wat doe je een baby aan in de kinderwagen? Ik vond dat vorig jaar lastig, want je wil niet hebben dat ze het te warm heeft, maar natuurlijk ook niet te koud. Ik zag dat het van het weekend echt winter wordt en dan…..

1064322_PRI1070264_PRI1121451_PRI

Wat is de juiste outfit voor je baby:

Een baby moet het niet te warm hebben. De zak die bij je kinderwagen zit is al heel dik als die gevoerd is met fleece zoals die van mij. Dus heel veel kleding hebben ze niet nodig, een mutsje, shawltje, een pakje met voetjes eraan en tussen de zak en de baby nog een dekentje is voldoende. Dit is namelijk handig voor als je ook ergens naar binnen gaat met het wandelen, want dan is het pakje wat hij/zij aan heeft voldoende en hoef je alleen je zak open te ritsen. Ik zie vaak mama’s lopen met een kind in de kinderwagen met een dik pak aan, muts op, shawl om en dan nog een deken in de zak en het dekje van de kinderwagen er ook nog eens over. Kind kan niet meer bewegen en als je ergens binnen bent is dit veel te warm.

9903115-2001070322_PRI1075676_PRI

Zelf kocht ik altijd Petite Bateau of First pakjes voor Fay, maar er zijn natuurlijk nog veel andere merken die deze ook verkopen. Let er wel op dat het geen dun pyjama pakje is.

Papa en Mama’s veel plezier met shoppen voor de kleine!