Bijna weekend, maar wat doe je aan? Wat ga je allemaal doen?

Mijn weekend is al begonnen en zie het langzamerhand heel donker worden buiten, wat zijn de dagen tot kort. Vandaag ben ik lekker met de bakfiets op pad geweest, ik had een lief blauw fluwelen jurkje voor Fay gekocht bij de H&M, maar er was een naadje los, dus heb weer een nieuwe. Leuk voor de kerst, een rompertje met kraagje en een wit maillotje eronder en een paar blauwe schoentjes en Fay is weer netjes (voor zo lang het duurt).

IMG_0066

Vanavond heb ik een verjaardag en ik ben niet van plan om mijn outfit van de dag te wijzigen. Heb een heerlijke zalm roze trui van de Zara aan met een zwarte lederen broek van Oakwood, tijgerprint half hoge laarsjes en oorbellen van Jacomijn Breda.

IMG_0065

Morgen mag ik eerst met Fay naar Altijd Lente het kinderdagverblijf, want daar komt de Sint op bezoek, daarna naar de golfbaan voor de evaluatie van de jeugdlessen en in de avond nog een golfles bijwonen van een van de talentjes op de Eindhovensche golf. Dus morgen zal een soort outfit zijn  zoals vandaag, lekker makkelijk en warm, maar toch hip en trendy. Tot op heden staat mijn witte trui op de planning met een rode lederen broek en witte gympen van Moncler en een lekkere shawl en mijn Woolrich jas mee, want het wordt fris dit weekend.

IMG_0069

Lekker weekend gewenst!!!