Al die te gekke nieuwe spullen in de winkels, maar het is voor veel zaken nog te warm.

Toch kan je de nieuwe collectie prima combineren met de warme temperaturen. De afgelopen dagen is het niet heel mooi weer geweest en zag je al veel mensen lopen met panty’s, dikke vesten en zelfs laarzen. Mocht jij nog lekker bruine benen hebben, dan kan je nog prima met een rokje of jurkje aan en je bruine benen showen.

In deze tijd is het combi weer, sneakers, boots, lange broek, jurkje of rokje, maar voor mijn werk is het niet altijd mogelijk met sneakers gezien te worden, dus ook mijn loafers doen het goed. Jullie weten allemaal dat ik een ‘schoenentik’ heb. Nu heb ik weer twee paar FILLING PIECES gympen gekocht. Deze waren er altijd alleen voor de heren, maar nu ook een tijdje voor de dames, erg leuk, al zeg ik het zelf.

Filling PiecesIMG_3742

Vergeet nooit je outfit ook echt af te maken, met de juiste sieraden van FREDERIQUESTIJL, LOTT, ROSEBELLE, wat merken waar ik mijn spulletjes vandaan haal op sieraden gebied.

IMG_3746IMG_3684

Het blijft de kunst om de leuke combinaties te maken, hieronder een aantal van mijn outfits die gedeeltelijk uit de wintercollectie komt en voor een andere deel uit de zomercollectie. Ik hoop jullie hiermee weer wat inspiratie te geven om je leukste outfits te maken in de kast. Mocht het je niet lukken, mail me dan en ik kom je helpen!

IMG_3542IMG_3543

IMG_3544IMG_3546

IMG_3545IMG_3547

IMG_3548      IMG_3549

Outfits: ZARA, H&M, Mayke, Twin-Set, Costes, Louis Vuitton

Websites: www.frederiquestijl.nl www.rosebelle.nl