Leven achter de kinderwagen!

Mama’s van nu dit is speciaal een bericht voor jullie. Van Hot chick naar Moeke achter de kinderwagen, dit hoeft echt niet! Voel jij je nu niet aangesproken, dan kan je dit bericht wellicht toch lezen om ideeën op te doen.

What to wear achter de kinderwagen?! Van onder naar boven…

Het moet comfortabel zijn, chique, stoer, niet te sexy en hoge hakken kunnen we vergeten! Wat doen we dan wel aan…. Het is de tijd voor mooie gympen, die mazzel hebben we, dus dames gympen inslaan een rijtje merken die lekker zitten en mooi zijn High Class: Jimmy Choo- Gucci- Philippe Model-Hogan-Tods- Metro Sneakers- Prima Base. Dit zijn natuurlijk niet de goedkoopste merken, maar vergeet niet dat een goed voetbed erg belangrijk is, niet alleen voor je voeten, maar voor je hele lijf. Een goedkopere variant zijn Nikes, Nike air max, pas alleen op dat het dan niet te ordinair is. Wordt het kouder dan gaan we weer over naar de Bikers!

91661+1-2000-900

Sokken mogen jullie zelf bepalen, i love Happy Socks en anders sneaker sokjes van Falke met siliconen randje dat ze niet afzakken.

Een jeans is altijd goed, geef hier geld aan uit, want er is niks mooiers dan een perfect passende jeans: 7 for all mankind, Citizen of Humanity, Reiko, MET, S.O.S. passen iedereen. Ik weet dat ze kostbaar zijn, maar let ook eens op de Sale, 1x passen en je weet welk model jou het beste past, kwestie van opletten in deze tijd.

SWCL170BK_pocket

Riem met studs of een goede lederen, zitten die niet lekker, denk dan eens aan een shawl door de lusjes van je broek heen te halen.

Truitjes, blousjes in overvloed, een mooie witte, gave zijden, of gewoon een Vogue t-shirt, daarover een lederen jasje, let wel op de kwaliteit! Geen lederen jasje in de kast of je kan er geen vinden, blazer, vest of bomber-jack voldoet ook.

9035241804_1_1_1

Maak het af met leuke accessoires, oorbellen, ketting, zonnebril bij goed weer of eventueel een hoed.

gold-on-silver-elephants

Je hoeft er niet uit te zien als een “poederhoofd”, maar dames zonder make up de deur uit?! Vandaag de dag kan dat niet, al is het maar mascara en een poedertje, maar geen blote konten gezicht!

Waar koop ik deze kleding….

Schoenen: Lila Schoenen (Breda), Mayke (Oisterwijk), Soles (Nijmegen)

Broeken: Van Lange mode (Breda), Gypset (Ulvenhout), Delaneau (Breda)

Bovenstukken: Gypset (Ulvenhout), Delaneau (Breda), Zara, H&M

Sokken: Bijenkorf, Jambelle

Accessoires: Gypset, Only Juul (Breda), Mayke (Oisterwijk), www.miccys.nl

Make up: Dior, Skins Cosmetics