Sommige hebben het vakantiegeld al gestort gekregen, de ander verwacht het dinsdag, maar wat ga je ermee doen…..?

Waarom heet het eigenlijk vakantiegeld? Dit weet iedereen, het is bedoeld om op vakantie te gaan, maar doen wij dat ook, of geven wij het uit aan andere zaken…

10347492_812566518808484_6279177619052156563_n

Ik ben van mening dat het vakantiegeld voor vele die deze blog lezen een extraatje is. Die gaan er lekker mee shoppen, of geven het uit aan meer luxe op vakantie, of gaan misschien wel langs de juwelier of kopen sowieso een mooi paar schoenen ervoor.

timthumb

Natuurlijk moet je jezelf af en toe verwennen en dat kan je goed met je vakantiegeld doen. Waar verwen jij jezelf mee? Dit is nogal subjectief. Dit kan zijn met een paar prachtige oorbellen, een heerlijke massage of langs de schoonheidsspecialist… Tal van mogelijkheden.

squigz DSC05360_1_800x600

Waar zou ik als Le Phie mijn geld aan uitgeven, daar zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig naar. Ik heb nog geen werkelijk doel, maar ik zal het lijstje met adressen of websites delen waar ik sowieso gelukkig van word, maar logisch denk ik altijd aan Fay, die heeft haar vakantiegeld-cadeau al gehad…. Die was erg blij met haar Squigz.

Imitch-Laren

kMeyd3P6_400x400

Frederiquestijl.nl

Juwelier Pertijs Breda

Optiek Peter Huijben Breda

c-foto-pand

Skins Cosmetic

Zara.com

Mayke schoenen Oisterwijk

schoenenvoorjou.nl

Gypset Ulvenhout

Gypset

Gypset

Zjim Ulvenhout

No56 Ulvenhout

Golfpark De Haenen

schermafbeelding

 

Zo heb ik natuurlijk meer adresjes, maar ik ben ook benieuwd waar jullie je vakantiegeld aan besteden?

Ik ga me vanmiddag vermaken op de golfpark De Haenen waar wij een wedstrijd hebben en daarna genieten van asperges, want die zijn daar heerlijk en ook als je niet golft kan je heerlijk vertoeven op het terras. Komen jullie ook een borrel drinken….