The city of my dreams!

Afgelopen maand ben ik in New York geweest, the city of my dreams. Het is echt de stad van mijn dromen, mensen die positief zijn, lekker druk, altijd wat te doen en een heerlijke sfeer, mooie mensen, toffe Fashion, wat wil een mens nog meer…..

I LOVE NEW YORK!!!!

Inmiddels rij ik al een week of drie met een vette Mini van Bert Story. Volgende week komt mijn nieuwe mini, die compleet bestickerd is met LE PHIE. Hier zal ik een leuke actie op los laten voor jullie. Dus blijf mij volgen!

We hebben echt prachtige en warme dagen gehad de afgelopen week, dus was ik weer heerlijk in Knokke en Cadzand, lekker op het strand met Fay, Kris en Dusty, maar tussendoor ook veel gewerkt, aan projecten voor bedrijven en een hoop promotiewerk. LOVE MY JOB!

2 weken geleden congres Facebook gehad in de Jaarbeurs met o.a. de grote Igor Beuker, was echt te gek. Toen heb ik ook voor Dusty een een instagram account aangemaakt. Dusty_life dus je kan haar tegenwoordig volgen waar ze allemaal komt met haar ‘baasje’.

Tijdens warmte, congressen, werken en Mini rijden ben ik natuurlijk ook nog gaan shoppen voor mezelf en voor Fay. Schoenen bij Mayke, te gekke oorbellen van Frederiquestijl en Rosebelle, jurkjes van de ZARA en een Intax camera voor de leuke spontane kiekjes.

Hooikoorts is opeens ook een probleem bij mij, nog nooit gehad in mijn leven! Volle bak huilen en snotteren helaas. Er zal wel weer een eind aan komen….. Je kan je laten tapen hiertegen, bij 80% van de mensen werkt het, behalve bij mij helaas.

Dit weekend weer een tof event in Nijmegen; Ibiza life style market. Hier zal ik staan met 1 van de chiropractoren samen met Bert Story Nijmegen. Kom jij ook?