Gister heb ik jullie gemeld dat ik in de middag ff de stad in ging. Zo gezegd zo gedaan.

Finding Dory (thumb)

Fay had gister een mamadag, dus zijn we naar Finding Dory geweest. Ik weet niet wie het leuker vond, Fay of ik, haha. Na Dory zijn we nog een klein shopje gaan doen, zij lag lekker te slapen in de kinderwagen en ik kon snel alle grote winkels af zoals H&M en de ZARA.

Wat een bende is het toch in deze winkels met de uitverkoop en ik had nog gehoopt dat het rustig zou zijn op een donderdagmiddag. Niks was minder waar, mega druk bij de ZARA, overal hele stapels met kleding. Bij de H&M viel het mee. Ik had wel een doel bij de H&M. Ik had online hele leuke flos oorbellen gezien in het knal roze en zwart en ook nog zee blauwe. De Zwarte en blauwe heb ik kunnen scoren, maar de roze zullen toch via internet besteld worden.

hm oorbel blauw      hm oorbel zwart   hm oorbel roze

Wat ik altijd jammer vind zijn die lelijke haken aan de oorbellen. Dus heb ik ook nog nieuwe knoppen en haken gescoord en deze gewisseld, dan heb je meteen een betere oorbel en voor €10,00 ben je dan ook klaar.

Zoals ik gister schreef heb ik vaak broeken en jasjes aan van travelstof. Voor onder de jasjes ben ik dan altijd op zoek naar leuke shirts, dat als het warm genoeg is je het jasje uit kan doen en dan toch geen afgebroken outfit hebt. Ze hadden bij de H&M een grijze met glitter flamingo’s. Natuurlijk ligt die nu bij mij in de kast. de H&M is altijd erg goed in zijn shirts, meestal als ik dat soort shirts koop van dure merken, dan liggen de pailletten na 1x wassen er vanaf. Dus een dikke pluim voor de H&M.

hm flamingo

Morgen zal ik jullie vertellen wat ik dit weekend ga doen!

 

Tot morgen!

 

Liefs