De temperatuur is aan het zakken, dus blote benen onder een jurkje wordt wat koud. Tijd voor de panty.

Als ik ergens een hekel aan heb zijn het wel panty’s. Ze zitten niet lekker, ze zakken af, je krijgt er een raar figuur van door de rand aan de bovenkant, oppassen dat je nergens aan blijft haken en hold up’s is ook geen succes.

fotohold

Op zolder staat een tas vol met panty’s, ik denk wel 50 paar. Elk jaar kocht ik er wel panty’s bij en hopen dat die rand aan de bovenkant breder zou zijn en anders knipte ik ze in.

Tot op heden vond ik de panty’s van de V&D het beste, maar nu was ik van de week bij de H&M en heb daar de fijnste panty ever gevonden. Geen rand aan de bovenkant die afknelt, niet te glimmend, juiste dikte en niet eens duur. Je hebt verschillende varianten: Control top-panty 100 denier, control top-panty met naad aan de achterkant, control top-panty 50 denier.

fotopant fotopantlijn foto50den

Ze hebben ook een mooie panty met kanten rand aan de bovenkant, waardoor je figuur ook normaal blijft en ook nog eens charmant is!

fotopanty

Mocht je nu een gave panty tegenkomen met stippen, of doodskopjes, ruitjes etc, dan is de oplossing om er een shape onderbroekje onder te doen, ook deze kan je vinden bij de H&M.

fotoshap1 fotoshape

Zelf heb ik maat 38 en jeansmaat 28 en koop de panty’s in maat M, voor de mensen die willen bestellen via internet of geen zin hebben om te passen.