Alle feestdagen overleefd en is de 1e week van het nieuwjaar ook al weer bijna voorbij. Tijd om jullie mee te nemen in mijn decembermaand en hoe ik het nieuwe jaar ben gestart.

December begon super. Dubai, Atlantis the Palm en ook nog eens een extra nachtje en 3 nieuwe tickets gekregen van de Emirates. Wat wil een mens nog meer?

atlantis

Ik ben niet echt een Sinterklaas type en Fay snapt er ook maar weinig van. Als ze Sinterklaas ziet zegt ze ‘Opa Klaas’. Mama jij koopt de cadeautjes voor mij toch? Zal ze ooit nog in Sinterklaas geloven?

In december hadden veel winkels uitverkoop, maar ook hadden er al veel wat nieuwe collectie binnen, dus op naar mijn favoriete winkels. Gypset in Ulvenhout, Bijenkorf A’dam, Tonic Ginneken, PEB in ’t Sas en natuurlijk de ZARA. Tineke de eigenaresse van Gypset heeft een heel gaaf merk ingekocht, wat je zeker niet mag missen, Wolfware http://www.wolfware.nl

Met kerst laat ik me altijd goed verwennen en dit jaar was het tijd voor de rode Gucci loafers en ze stonden prachtig onder de boom en samen met een grijze jeans een leuk blousje van Wolfware, de leukste combinatie.

wolfware       gucci-red

In de hele gezellige maand december ben ook begonnen met sporten met mijn personal trainer Mark bij Authentic Moves op de Ginnekenweg, een aanrader. Niet alleen de trainer is leuk, maar ik word sterker, fitter, strakker en heb er nog lol in ook. In combinatie met JuicePlus+ kan ik 2017 aan.

authentic       juice-plus

Vandaag en gister was het prachtig weer in Breda en wat ga je dan met die kleine smurf van 3,5 jaar doen…. Monkeytown hadden we al gehad en was vreselijk. Op naar het bos met Dusty (de hond) en Fay. Heerlijk rennen en in de plassen stampen die niet bevroren waren. Het Mastbos is gewoon prachtig.

fay-in-het-bos

 

Tot snel weer en vergeet me niet te volgen op Instagram en Facebook!