Het is weer een tijdje geleden dat jullie iets van mij hebben gehoord. Ik hoop dat jullie een leuke kerst hebben gehad en dat jullie goed verwend zijn. Wij waren druk met ons nieuwe paleis in Breda, verbouwen, verhuisdozen inpakken, schoonmaken, nog maar even en we kunnen weg uit Groesbeek.

kalishoek

Ik kan jullie dus na de verhuizing precies vertellen wat je wel en niet nodig hebt als poetsmiddelen, verhuisspullen, wie het beste kan schilderen etc…

Hoe was jullie 2014?

Voor mij was het een spannend jaar, Fay haar eerste verjaardag, huis gekocht in Breda, Blog gestart, gesteund door vele lieve mensen hierin en als kers op de taart een contract getekend als Salesmanager van Golfpark De Haenen, waar ik super veel zin in heb.

avatar foto 5

Wat ga je in 2015 doen?

Als eerst gaan wij verhuizen en nog geen dag later start ik mijn nieuwe job. Fay zal 2 jaar worden en wij zullen als gezin mega blij zijn om in Breda te wonen. Ik blijf jullie natuurlijk op de hoogte houden van allerlei leuke zaken via Le Phie. Ik hoop dat ik nog vele volgers krijg en leuke samenwerkingsverbanden.

31 januari….

Vandaag heb ik heerlijk genoten met een van mijn beste vriendinnetje Jacqueline Giannakos (Miss Dior). Lunchen, borrelen, dat alles om het uiteinde en het nieuwe jaar te vieren, geen oliebollen, maar wel een goed glas wijn bij Charelli inclusief lunch en een borrel bij Brasserie Bardot.

1931b005cb831ec6c2557392088b44ff

 

What to wear tonight?!

Ga jij vanavond de show stelen met je outfit? Wordt het een little black dress, een gave pailletten jurk, dames smoking of lekker op de bank met een Roy Donders pak? Deel met mij via FACEBOOK je outfit en ik zal onder de mooiste outfits een GOODIEBAG verloten.

goodiebag_143201376

Ik wens jullie een knallend uiteinde en alvast een spetterende start voor 2015!

Liefs en tot volgend jaar!

Dank jullie wel tot nu toe dat jullie mij volgen!