Lieve mensen er zijn nogal wat veranderingen in mijn leven ontstaan waardoor mijn inspiratie heel groot was, maar geen tijd had om jullie daarvan op de hoogte te stellen.

Half juli ben ik uit elkaar gegaan met mijn partner en dit brengt altijd wat rompslomp met zich mee. Dit is nu in een rustig vaarwater gekomen en per november heb ik een hele toffe nieuwe woning samen met Fay en Dusty!

Veel mensen hebben mij de afgelopen weken gevraagd, hoe kan het dat jullie uit elkaar zijn, waarom zijn jullie uit elkaar, heb je een ander, noem alle cliché uitspraken maar op. Ik kan in ieder geval aangeven, dat er geen ander is en waarom we uit elkaar zijn gegaan is altijd een opsomming van verschillende zaken, maar denk dat de basis is dat je gelukkig bent in een relatie en dat waren wij allebei niet meer. Over geluk gesproken, wat maakt jou gelukkig in je relatie?

Gelukkig is een mooi woord vind ik. In de Dikke van Dale staat dit als beschrijving;

Betekenis ‘ gelukkig ‘

ge·luk·kig (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)1voorspoedig, door het lot begunstigd2aan het geluk (1) te dankeneen gelukkig toeval3geluk (2) genietendtevredenzij voelde zich gelukkig

Er zijn veel mensen ongelukkig in een relatie en ik heb daar in mijn proces tot mijn besluit over nagedacht waarom mensen ongelukkig zijn en ik kan daar meerdere antwoorden op bedenken, maar er is er 1 die continue naar voren komt: Ze doen iets wat/wie ze niet zijn! Dan zijn er genoeg die zeggen, je moet uit je comfort zone denken en dingen doen die je normaal nooit doet, maar zal je dan niet altijd terugvallen in het oude? Ik denk dat de meeste mensen terug zullen vallen in het oude. Je kan iets doen voor je partner, maar veranderen kan een mens niet, wel zich aanpassen, maar word je daar dan gelukkig van?

Heb jij wel eens gedacht aan liefde op het 1e gezicht? Bestaat dat? Ken jij iemand die samen is met zijn liefde op het 1e gezicht?

Ik niet, maar geloof er zeker wel in! Hoe mooi is liefde op het 1e gezicht en op het 2e en op het 3e etc etc. De uitspraak ‘Op elk potje past een deksel’ is zo waar.

Wat vinden jullie belangrijk in een relatie en hoe kom je tot jouw potje of deksel?

Ik vind het belangrijk dat je het beste uit elkaar haalt in een relatie, dat dezelfde waarden en normen centraal staan. Zeker als je kinderen gaat opvoeden is dat heel handig.

Hoe ga ik nu mijn potje of deksel vinden? Dit zal weloverwogen zijn ook omdat Fay nu voor mij het belangrijkste is.

Ik ben in ieder geval nu net 33 en heb nog een heel leven voor me. Ik ben gelukkig met de keuze die ik heb gemaakt. Hierdoor zit ik beter in mijn vel, maak goede keuzes en heb zin in de toekomst!

Tot snel!