Hoe versier jij je kerstboom met kleine kinderen?

Plastic ballen, sliertjes, lampjes, echte of nep boom? Zeg het maar….

FullSizeRender99

Naast de Fisher Price kerststal, heb ik er ook nog eentje van Dick Bruna, deze zijn altijd leuk om mee te spelen voor de kids.

1004004007093996

Ook ik wil een lichtgevend beestje in de tuin voor de deur, hoe fout ze ook zijn, maar als je een kind hebt, wil je al die zooi hebben, want zij vindt het zo leuk. Natuurlijk heb ik ook wat led kerstboompjes in de collectie voor op de vensterbank.

2096FullSizeRender89

Ik heb dit jaar gekozen voor vooral makkelijk naast al het speelgoed van Fay. Mijn ogen zijn gevallen op kerstmannetjes kerstverlichting. Ik hang dit jaar heel de boom ermee vol en wat zilveren strikjes en ik ben klaar. Een nep boom staat hier sowieso aangezien ik een aantal jaar geleden een echte had en dacht dat er engelenhaar in zat, maar dat kon haast niet, want dat had ik niet gekocht, het was het ook niet. Het waren spinnenwebben en had toen heel mijn huis onder mini spinnetjes zitten, ik krijg er nog jeuk van bij de gedachten. Ik spray wel een dennenlucht op de boom.

28870227

Kris is dit jaar de kerstman, met zijn hilarische kerstmannen trui. Deze had ik hem gekocht voor in zijn schoen met Sinterklaas. Jullie kennen mijn outfits al, daar hou ik me aan.

IMG_0207