Januari is bijna voorbij. Voor mij een te gekke maand geweest. Ons nieuwe huis ingericht, gave nieuwe job op Golfpark De Haenen, veel netwerkborrels, dus een hoop nieuwe contacten. Ik sluit januari af met een skivakantie met manlief! Op naar Frankrijk samen en Fay bij opa en oma, hoe spannend is dat….. Heel spannend! Samen een week weg sinds haar geboorte. Fay zal een top tijd hebben bij oma en natuurlijk ook bij “Altijd lente” het kinderdagverblijf, ze vindt het daar zo leuk!

Wat staat ons in februari te wachten…..

Een hoop sneeuw?

Valentijn

Carnaval in het zuiden

Die hoop sneeuw kan ik helaas niet voorspellen, maar als ik nu naar de weersverwachting kijk komt er sneeuw aan. Het zou toch leuk zijn als we een weekje sneeuw hebben en daarna voorjaar…. Je kan nog wat toffe dikke truien scoren bij Misses op de Ginnekenweg en Gypset in Ulvenhout heeft ook nog leuke uitverkoopjes. Ik heb laatst nog bij de ANWB hele toffe laarzen voor in de sneeuw gescoord met 50% korting, lekker om met de hond te wandelen, door de sneeuw of gewoon omdat ze lekker warm en hip zijn.

10906346_1450768328516295_2283446247471104660_n

Wie doet er nu echt iets met Valentijn?

Ik vind het altijd wel leuk om iets kleins geks te doen, alleen maar dat je aan je geliefde denkt. Vroeger toen de euro nog een gulden was hadden wij op school altijd de mogelijkheid om een roos te kopen op school en die kon je aan jouw Valentijn laten bezorgen op school.

IMG_0827

Nu we in Het Ginneken wonen vind ik dat we in ieder geval 1 dag moeten carnavallen. Ik hoop dat ik Kris ook als Belg kan overtuigen, hihi. Wat doe jij aan met carnaval? Ik wissel mijn collectie van de afgelopen jaren af. Van Hollands Kaasmeisje naar Ankie te Paard.

IMG_0832

Na februari verwacht ik dat de wintercollectie de deur uit is en de nieuwe collectie in de schappen ligt.

10347492_812566518808484_6279177619052156563_n

Martine de ontwerpster van Frederiquestijl houdt ons altijd goed op de hoogte qua leuke accessoires. Zij maakt haar sieraden zelf, net als een tweetal ander merken. Zij timmeren allemaal hard aan de weg om een gave collectie neer te zetten.