Lieve Volgers,

Wat hebben jullie lang niks van me gehoord op de website, vreselijk! Ik ben wel heel druk geweest, maar vooral op social media, Instagram en Facebook zijn altijd volledig bijgewerkt.

Vanaf januari is er weer veel gebeurd. Het is inmiddels voorjaar. We kunnen bijna weer met blote benen op pad en ik begin mijn eigen bureau. Ik ga jullie hier meer over vertellen de komende weken, want ik heb jullie nodig! Per 1 september neem ik officieel afscheid binnen onze praktijken, waar ik de afgelopen jaren hard gewerkt heb om ons team compleet te maken, nieuwe logo’s en nog veel meer. Ik blijf wel werken voor de praktijk maar dan vanuit mijn eigen bureau. Ow wat maak ik het spannend voor jullie wat ik ga doen, maar ik hou het nog een beetje geheim.

Twee weken geleden heb ik een visionboard gemaakt, erg leuk en heb mijn doelen weer visueel gemaakt. Heb jij ook wel eens een visionboard gemaakt? Mocht je dit leuk vinden dan kan je je aanmelden voor 25 mei inclusief hapjes en drankjes.

Verder heb ik onze woning in Cadzand weer bezocht waar we een paar kleine bruin/grijze bezoekers hadden gehad, genaamd muisjes. Die hebben een goeie winter gehad, aangezien ze 4 pakken Melba toastjes opgegeten hadden en verder de woning met rust hadden gelaten.

Vele gave outfits heb ik weer gespot en de coolste combinaties gemaakt. Mijn laatste aanschaf zijn een paar Isabel Marant Bobby in het paars, want iedereen heeft zwart en beige, dus een gek kleurtje is dan wel eens leuk. Ook Fay is weer in het nieuw gestoken (elke week ;-)). Babyluff in Schilde heeft zo veel leuke spullen van baby tot ongeveer 4 jaar. Dit sweat-tuinpak is van Little Hedonist.

Beste cadeau van 2017 is nu al bepaald, mijn nieuwe Louis Vuitton tas, helemaal verrast door manlief die hem in London heeft gekocht.

Eind april ben ik met Fay en Oma naar de show van K3 geweest op de droomstoelen, het filmpje staat op Instagram en Facebook. Het was echt een te gekke show en Fay vond Klaasje fantastisch!

Afgelopen week is de vissenkom kapot gegaan en moesten we een nieuwe kopen voor ‘ Woezel en Pip’, maar de bak werd zo veel groter, dat we er nog een visje bijgekocht hebben,genaamd Selfie!

Voor nu zijn jullie weer op de hoogte en zal ik jullie vanaf nu elke week sowieso op de hoogte houden met een nieuwe blog, maar natuurlijk ben ik dagelijks te vinden op de social media kanalen.

Volgende week Live vanuit New York!!!

Liefs,

Phie