Afgelopen zaterdag was ik uitgenodigd voor de voorronde van de Bloggers battle van Entre Deux. Na mijn inzending van mijn outfit voor mijn beste klant plus tekst over de gelegenheid was ik gekozen voor de battle.

FullSizeRender6

Wat waren de spelregels:

– De outfit mocht alleen met de winkels van Entre Deux gekozen worden.

– Thema is feestelijk

– Maximaal twee items per winkel

– Maximaal 12 artikelen.

– Geen accessoires en schoenen van de Zara.

– 50 minuten de tijd om je outfit bij elkaar te shoppen.

– Model aankleden, make up en haar doen.

– Ludieke foto maken.

Na de spelregels uitgelegd gekregen te hebben ging ik op pad met twee dames, eentje voor het afrekenen en eentje die doorgaf aan de ander welke winkel we waren, zo ging het allemaal wat sneller op een zaterdag.

Mijn keuze viel meteen op een comfortabele, maar feestelijke outfit bij de Zara, jasje en broek van stretch fluweel met aan de broek een elastische band. Hier wilde ik een paar gave high heels onder en die vond ik on de concept store, look a like Valentino’s. Nu alleen nog een mooie pailletten top en dat was knap lastig. Ik had hem gevonden bij Holister, maar de manager ¬†wilde hem niet van de pop afhalen voor een uurtje, erg jammer. Uiteindelijk had ik een zwarte glittertop met lange mouwen gevonden bij de H&M met een paar grote oorbellen. Toen was de outfit compleet met een clutch erbij.

large_65edd5f93c8e4359ba84c04c35674efb

Van te voren wist ik al waar ik mijn foto zou gaan maken, DE boekenwinkel van Maastricht in de kerk. Deze kreeg ik als tip van mijn oom en tante die in Maastricht wonen.

Ik hoop dat jullie allemaal op mij stemmen en wil jullie alvast heel erg bedanken hiervoor!!!

https://www.facebook.com/EntreDeuxMaastricht?v=app_613959675400150&app_data=entry_id%3D79317054%26gaReferrerOverride%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.facebook.com%252F