Hoedjes zijn cool, zoooooo 2013, 14, 15 en 16 vast ook nog.

Elke dag is hoedjes dag. Veel mensen denken dat ze alleen een hoedjes op kunnen zetten bij een speciale gelegenheid of als het regent. Een hoedje is een accessoire net als een paar oorbellen, ketting, shawl etc. Zelf heb ik ook een kleine collectie van French Connection, Claire’s, Matelot en een Zara.

fotohoed2

 

Er zijn veel verschillende kwaliteiten hoedjes, maar als je niet weet of je ze vaak gaat gebruiken begin dan met een niet te kostbare bijvoorbeeld van de H&M, V&D of ZARA. Voor de echte hoeden dragers kan je terecht bij leuke boetiekjes voor de specials, zoals bij Gypset in Ulvenhout, Matelot Breda, Soles en Cappello in Nijmegen of via internet op:  www.hoedshop.nl 

fotohoed

Een hoedje hoef je niet af te zetten op een buitenfeest, terras, het hoort bij je outfit, op sommige plekken kan je hem zelf buiten ophouden.

Combineer je hoedje met eventueel een paar gave oorbellen van Miccy’s zoals ik nu heb gedaan. Je kan natuurlijk ook je zonnebril er nog bij op zetten en dan ben je net een bekende NL’er op straat met een bad hair day of zonder make-up de straat op wil.

fotohoed3