NEE, mijn kleding past niet meer, wat nu….?

Daar staan je dan voor een kledingkast van bijna 6 meter lang en waarvan 80% te klein is, f*cking balen is dat. 2,5 jaar geleden voor de zwangerschap, strak in maat 36 en dan is nu de maat 40 goed gevuld en heb je niks meer aan die te gekke Seven jeans, prachtige jurkjes van de duurste merken, maar ook de dingen van de Zara en de H&M hangen daartussen die ook niet meer passen. Ik vertik het om dan nieuwe spullen aan te schaffen, want die slanke lijn moet toch terug keren…. Als Doutzen ¬†en nog vele andere personen hun slanke lijn weer terug hebben na de zwangerschap, dan moet mij dat ook lukken.

Ik hou zo van lekker eten!!!

Een kaasje, een worstje, een toastje, een borrel hier en daar, en dan komen die kilo’s er vanzelf aan, maar hoe krijg je ze er dan weer vanaf, want ik versta onder lekker eten, geen sla, water en komkommers, jullie wel?

avitaminplus_logo

Wat ga jij doen aan de lijn?

Ik moest en zou afvallen, dus ben ik gaan Cambridgen (nieuw werkwoord tegenwoordig), ik zit nu bijna in mijn 3e week en ben al meer dan 4 kilo afgevallen, nog 9 te gaan. Shaken, shaken, Shaken en soepen. Ik weet dat het heftig is, maar die maag krimpt vanzelf en ik word een blijer persoon. Nog 8 weken en dan ben ik weer de oude. Wat zijn nou 8 weken op een mensenleven…. Niks toch?

Veel mensen zeggen dat de kilo’s er net zo hard weer aankomen als dat ze eraf gaan als je ermee stopt, maar ik ben niet van plan om ooit te stoppen. Die shakes smaken me goed en zeker als ontbijt en lunch. Dus als ontbijt zal ik ze behouden en als het een te lekker en leuk weekend is geweest, dan ook de lunchen hervatten om wellicht die 1,5 kilo er weer op den duur af te krijgen.

Het is bij elk dieet hetzelfde; GEEN KOOLHYDRATEN. Ik moet mijn levensstijl aanpassen, weinig tot geen koolhydraten, dan kan je nog steeds lekker eten. Dus de broodjes, toastjes, pasta’s en aardappelen laten staan en dan zijn we al een heel eind.

Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn resultaten.

cambridge

Steun mij met extra likes en win een eerste week Cambridge!