Shoppen met advies?!

Afgelopen donderdag ging ik lekker shoppen met een vriendin. Zoals zij zegt; Je moet gebruik maken van de kracht van personen, zo koos ze voor mij om haar te helpen met wat leuke outfits die zij aan kon doen voor een weekendje weg met de kids en haar man. Outfits waar ze overdag, tijdens de lunch, tijdens het wandelen mee weg zou kunnen komen en er ook nog eens leuks uit zag en natuurlijk comfortabel is. Wij grepen die avond naar de Zara, prijs kwaliteit is ok voor 1 seizoen sowieso, up tot date qua modebeeld en ruime keuze.

MarianneMArianne2Marianne3

 

Dikke shawls, warme truien/vesten, mooie jeans, stoere boots of gympen, grote oorbellen van Miccys, dit is toch wel echt de mode van deze herfst/winter en probeer er toch charmant en sexy uit te zien, benadruk je sterke punten en zwak je mindere punten af. Een coltrui aan met behoorlijke borsten is geen succes, maar een V-hals met cup- AA werkt ook niet.

Vest en shawl Kontatto, shoes: Zara

Vest en shawl Kontatto, shoes: Zara

Herfst kleuren zijn prachtig en staan veel mensen, maar toch is het makkelijker bij donkerharige dames. Cognac, olijfgroen, wijnrood, warm oranje, dit zijn de kleuren van de herfst. Erg mooi te combineren met zwart, donkerblauw, roomwit en donkergrijs.

marianne5

Wij hebben onze geslaagde shop avond afgesloten met een wit wijntje bij ons favoriete restaurant Chocolat te Breda, waar je ook de gelegenheid hebt om een borrel te drinken bij de haard met wat fingerfood. Mandy eigenaresse en vriendin van ons, had weer een drukke avond, zoals normaal is hier, omdat het gewoon tot de top restaurants van Breda hoort in alle opzichten.

foto 3