Gelakte nagels

Hoe erg is het als je op het strand een vrouw of man tegenkomt met vieze nagels, of nog erger schimmel nagels. Er zijn zo veel producten te koop om dit te verminderen of zelfs compleet te laten verdwijnen. Daarnaast zou je sowieso je nagels kunnen lakken, dan valt het niet op, maar ik weet dat een lak vaak niet langer houdt dan 7 dagen maximaal.

Gellak op de voetjes en de handjes, uitvinding voor de zomer, maar ik word ook blij van een leuk kleurtje op mijn tenen in de winter. Is het slecht voor je nagels? Ik ben geen nagelstyliste, maar je kan mij niet wijs maken dat het goed is. Het zal altijd je nagel iets beschadigingen, maar in de winter laten herstellen en in de zomer er sowieso netjes bijlopen op de slippers.

Eigenlijk zou het een goed plan zijn dat de dames die gellak zetten het verzorgingshuis ingaan om de dames daar een mooi lakje te bezorgen, deze oudere dames hebben een uitje en die stylistes kunnen een dagje meekijken en centjes verdienen op locatie. Stylistes wat denken jullie hiervan? Dames, verzorgde tenen zijn een must, maar ook geldt dit voor de heren.