Fay op vakantie

Fay op vakantie

Ik ben aan het aftellen, Fay mag woensdag voor het eerst naar Altijd Lente het kinderdagverblijf in Breda. Hoe spannend is dat voor haar en voor mij. Een hele dag overlaten aan andere meiden en spelen met andere kinderen en ik maar hopen dat het goed gaat. Slapen in die bedjes, dat vind ik nog het ergste, maar misschien vindt zij het fijn, maar gelukkig houden ze bij Altijd Lente rekening met wat het kind wil en kan ze ook nog lekker slapen in haar eigen kinderwagen.

Vonden jullie het ook zo spannend….

Twee weken geleden heeft ze even kennis gemaakt met de leuke leidsters. Ik weet wel zeker dat ze daar in goede handen is met andere leuke kindjes.

Ik snijd Fay haar boterhammetjes altijd en stop ze dan netjes in haar mond. Nu zag ik dat ze bij Altijd Lente de bammetjes knippen in stukjes, mega handig. Vandaag heb ik dit ook gedaan voor Fay om te oefenen, 1 ze vond het kei leuk en 2 voor mij veel makkelijker. Tip van de dag, koop een schaar om voedsel mee te knippen.

Fay aan de wandel

Fay aan de wandel

Wat andere ouders altijd zeggen, dat de tijd zo snel gaat, dat is een feit, Fay kan lopen, aangeven wat ze wil, is al weer meer dan een jaar oud en wil nu graag spelen met andere kindjes en nu dat mevrouw kan lopen, kan ik er de hele dag achteraan, dus achter mijn computer zitten, gaat alleen als ze slaapt.

www.altijdlentekinderopvang.nl