Afgelopen week had Delaneau een te gekke modeshow. Helaas door vakantie kon ik niet aanwezig zijn, maar ben daarvoor met Fay lekker gaan shoppen in het Ginneken.

delaneau3

Het is tot nu toe nog geen weer geweest om de winterkleding aan te doen en veel mensen hebben gewacht met kopen, dit is niet goed voor de omzet van de winkels, hopen dat ze het nu kunnen inhalen.

Wat je zeer veel ziet deze winter zijn echte en fake bontjes, bodywarmers, jassen, shawls. Echt super leuk, let er wel op dat ze je niet dik maken en de hele goedkope varianten kan je beter vermijden.

oorbellen Miccys, ketting ZAG

oorbellen Miccys, ketting ZAG

Van de winter maar ook nu al met dat herfstweer is het handig om wat lange vesten in huis te hebben, over een jurkje, jeans, lederen broek, lekker warm en net wat sportiever, combineer het met half hoge laarsjes, gave gympen of bikers. De kleuren zijn zeer wisselend deze winter, veel blauw en pastel kleuren gecombineerd met zwart en grijs.

Maak je outfit altijd af met accessoires van bij voorbeeld Miccys, ZAG, Circo of een ander leuk merk. Wat zijn jouw favoriete merken? ZAG heeft leuke prijzen en een goede kwaliteit omdat het goud op staal is, dat slijt minder hard en daardoor is de prijs ook ok.

Delaneau

Als buiten de blaadjes vallen, dan ga ik het lekker gezellig maken in huis, de haard aan, kaarsen erbij en verse bloemen. Deze kaarsen, bloemen, potten en bijvoorbeeld vasen kan je kopen bij; Vergeet mij niet in het Ginneken in Breda. Hier hebben ze altijd erg leuke spulletjes om je huis gezellig te maken.