Jullie hebben al lang niks van me gehoord op de website, via Facebook blijf ik altijd actief. Hele drukke tijden gehad met werken voor onze eigen praktijken en die kleine Fay wordt ook steeds groter. Tijd om de zaak LE PHIE weer eens op te pakken.

WhatsApp-Image-20160630

Mijn liefde voor oorbellen en fashion is er nog steeds, maar wel zo veel mogelijk comfortabel. Rennen achter Fay aan, de hond uitlaten, werken, het moet allemaal met 1 outfit kunnen in deze tijd. Hoe doe ik dat en welke merken hebben mijn voorkeur?

WhatsApp-Image-20160630 (3)WhatsApp-Image-20160630 (1)WhatsApp-Image-20160630

 

Op dit moment bestaat mijn kledingkast voornamelijk uit sneakers en de kleding van travelstof, zijn jullie bekend met de merken die travelstof hebben? Penn & Ink, Studio Anneloes, Japan TKY, La Dress.

WhatsApp-Image-20160630 (8)WhatsApp-Image-20160630 (6)WhatsApp-Image-20160630 (9)WhatsApp-Image-20160630 (7)

Kort wasprogramma, ophangen en een uur later is het droog en je hoeft het niet te strijken, ideaal! Zo ideaal dat als ik een weekend weg ga of op vakantie ben, mijn koffer alleen maar bestaat uit deze stof, hierdoor kan ik extra accessoires meenemen en ook nog een paar schoenen.

Ik kijk naar buiten het regent en het is 16 graden! HELP! Hoe kan dit toch? 30 juni en 16 graden met regen, is dit de zomer waar wij op zaten te wachten? Ik in ieder geval niet.

Probleem 2, wat doen we dan aan? Voor mij zijn er meerdere opties, maar een travelstof pakje, een spijkerbroek met blouse en lederen jasje, of gewoon een lange sweater zijn de beste. Vandaag hebben we gekozen, voor een grijze spijkerbroek, mijn favoriete blousje met strikjes op de rug en als sneaker de Nike air force. Het zit makkelijk en perfect voor dit zomerweer in Nederland.

WhatsApp-Image-20160630 (1)      WhatsApp-Image-20160630

Ik hoop dat jullie me allemaal blijven volgen. Vanmiddag ga ik de stad in om nieuwe items te scoren. Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs,

Phie