Creatief ben ik wel, maar iets werkelijk uitvoeren als naaiwerk, tekenen, knutselen is niet aan mij besteed.

Heb jij ook van die gave jeans met gaten, die je al heel de zomer hebt aangehad, maar wat nu best wel koud is van die tochtgaten in je broek…

Vorige week ging ik met mijn moeder even langs Singer, DE naaiwinkel van Breda in de houtmarktpassage. Hier ging mama een nieuwe naaimachine kopen aangezien haar oude kapot was. Ondertussen zat ik daar in de rekken te kijken naar wat ze allemaal hadden. Zo zag ik van die stukken stof om je broek of trui te stoppen (reparatiedoek). Je hoeft dit alleen maar op het gat te leggen en met een strijkijzer erover en het zit vast. Hierin hebben ze nu allemaal leuke design stofjes, bloemetjes, ruitjes, jeans kleuren, al met al kan je die gaten in je broek dus prima stoppen voor de winter met een leuk bloemetje erachter, een andere kleur jeans of zelfs een ruitje.

IMG_0735IMG_0736

In het volgende rekje hingen/lagen alle knoop soorten. Ik heb best wel veel vesten die niet dicht kunnen en het zou toch wel makkelijk zijn dat ze dicht kunnen soms. Hier heb ik gave drukknopen gekocht, wat het vest ook nog eens stoer maakt en als je nu een vest tegenkomt wat zo leuk is, maar niet dicht kan, even langs Singer drukknopen halen en naaien maar. Neem hier wel het dikke wolgaren voor, anders ziet het er suf uit.

IMG_0732IMG_0733

Knutsel ze dames!