Als je bruin bent, staat alles leuker

Je zit op het terras, hoogzomer en dan komen er van die jonge meiden langs met ongelofelijk mooie bruine benen, compleet jaloers ben ik dan. Ik heb deze zomer niet echt mijn best gedaan om bruin te worden, maar twee weken geleden in Turkije wel, maar ik heb zo’n olifantenhuid, dat de zon er niet goed door kan komen en zonder factor op zonnen is ook heel slecht.

Nu is het nog best mooi weer de laatste tijd en loop ik nog graag met blote voeten in mijn loafers en wil ik ook nog bruin blijven in mijn gezicht deze winter en als ik een feestje heb wil ik mijn armen ook nog bloot kunnen hebben met een kleurtje erop.

Ik kan naar de zonnebank gaan (niet echt goed voor je huid), mezelf bruin laten sprayen in een salon, maar ik kan het ook zelf doen.

Wat zijn volgens jullie de beste bruin zonder zon producten…..???

Mijn rijtje is:

Marc Inbane: Soles Nijmegen, Bakker schoenen Breda

Inbane

Yucee Tanningspray: Bekend van onze Roy Donders

Yucee

Sundance Selbst Braunungs spray: DM Duitsland

Sundance

Ze zeggen dat de spray niet afgeeft op je kleding, maar dat doen ze wel. Neem niet weg dat het er gewoon uitgaat met wassen. De spray kan je sprayen in je gezicht en decollet√© , maar wil je de rest van je lichaam doen, dan zou ik de bijhorende handschoen gebruiken. Bij die van de DM is dat niet nodig, de nevel is zo klein, dat het geen kwaad kan. Zorg bij alle spray’s dat je huid helemaal droog is, zonder er iets op te hebben.

Persoonlijk vind ik dat alledrie niet vies ruiken, maar dit is natuurlijk subjectief. De Yucee is zelfs anti-aging.