Zeilen en genieten

Om te leren zeilen, gewoon voor de lol, bedrijfsuitje? Joep en Pieter, zijn van alle markten thuis met hun prachtige zeilboten net onder de 15 meter.

Boot2

Afgelopen weekend ben ik voor het eerst sinds lange tijd weer gaan zeilen, mazzel met het weer, leuke en leerzame dag, goede afsluiting en wat een fantastische boot, 14,67 meter zeilboot van het merk Bavaria, ik ken Bavaria alleen maar als brouwerij, maar deze Bavaria bouwt boten. Hier kan je sowieso met 9 man genieten.

Ik heb deze dag weer leren knoopjes leggen, sturen (ben ik niet zo goed in als in de auto), zeehonden gezien, een boot aan lager wal zien liggen (vastzitten), een sluis in en uit, Kris hard aan het werk gezien onder begeleiding van Joep, zelf genoten van de zon en last but not least eind van de dag een wijntje, een hapje en gezelligheid op de boot in de haven, net St. Tropez, alleen dan anders.

Bootpieter2

Heb jij ook zin in een ander bedrijfsuitje of om te leren zeilen onder minimaal 40 jaar ervaring. Kijk dan snel op hun website en boeken maar. www.deltazeilers.nl

30 augustus hebben wij weer een dagje zeilen met Joep, hierna zal ik jullie weer berichten over ¬†bootje varen op de Bavaria of misschien wel een andere boot…