Wie kent BNI niet…..

Een van de beste netwerkbijeenkomsten van de wereld waarbij de slogan “Geven Loont” een rode draad door alle chapters is.

Je moet er wel iets voor over hebben…. Het is namelijk elke week om 6.45 uur de chapters hebben verschillende dagen locaties en je sluit je aan bij een chapter. Ik heb me als Sales Manager van Golfpark De Haenen aangesloten bij Da Vinci die zich in Novotel Breda vestigt elke donderdagochtend.

Je mag ten alle tijden een bezoeker meenemen en als je echt niet kan mag je een vervanger sturen, hierdoor wisselt de opkomst elke week naast de vaste kern van ongeveer 30 personen per chapter.

Als je de cijfers leest op de website van BNI dan weet je waarvoor je het doet!

In 2014 hebben leden van BNI in Nederland elkaar 111.353 aanbevelingen gegeven die hebben geresulteerd in 115.731.357 euro extra omzet

Hoe gaaf is dat…. Hier wil je toch lid van zijn?!?!

Naast goede zakelijke relaties hou je er ook nog vrienden aan over en deel je ook wel eens een avondje stappen of een hapje eten met elkaar.

Wil jij ook lid worden van BNI en meer informatie hierover hebben, dan kan je mij ten alle tijden mailen, maar je kan ook kijken op de website van BNI: www.bni-nederland.nl