Jeetje Sinterklaas is weer het land uit en de kerstman is alweer volop aanwezig, Dit weekend is het weer mega gezellig in Het Ginneken, kerstmarkt, gluhwein, erwtensoep en allemaal gezellige kraampjes. Hier kan je natuurlijk prima leuke dingen scoren in de uitverkoop bij Lila Schoenen, Tonic, Delaneau of Only Juul. Gisteravond een borrel gedronken met Tout Breda bij Sientje en vandaag een gave vintage bontjas gescoord.

IMG_0368

Wat staat er op jouw cadeaulijst…..???

Zoals jullie weten staat er voor mij een New Mini 5-deurs op, maar of ik die krijg is een tweede, daarnaast kwam van de week het Louis Vuitton boek binnen waar je heel hebberig van wordt. Mooie tassen en andere accessoires. Een LV shawl is een goed investering, maar natuurlijk een tas ook. Zo’n mooie bruine doos van LV doet het altijd goed onder de boom.

lv

Sieraden worden altijd gewaardeerd met kerst, lekker romantisch. Voor de Big spenders ben je bij House of Pertijs aan het goede adres, wil je wat minder uitgeven en toch gave oorbellen geven, dan kan je nu nog zonder verzendkosten bij http://www.frederiquestijl.nl/c-2572224/kristal/ terecht voor de kerst.

IMG_0379 IMG_0380 IMG_0381

Ik hoop dat jullie allemaal verwend worden met de kerst. BETER VERWEND DAN VERWAARLOOSD!