Le Phie is in 2014 ontstaan door helaas veel rondom huis te zijn, Le Phieervaringen, verschillende  woonplekken en nog veel meer zaken.

Ik ben Sophie Verstraeten ben geboren op 16 juli 1984 te Venlo.

Na mijn basis en middelbare school te hebben volbracht in Breda, ben ik in Tilburg gaan studeren  vanuit thuis, kostentechnisch handig en mijn ouders zijn schatten! Daar ben ik opgeleid tot  Golfprofessional, naast golfprofessional had ik altijd veel interesse in fashion, auto’s, maar sinds een  jaar ben ik moeder en is voor mij schoonheid in huis ook heel belangrijk, daarnaast zijn er nog vele  andere zaken die mij interesseren.

Tot half juli 2014 had ik een heel onbezorgd leventje. Ik was 7 maanden zwanger, goede job en voelde mezelf kip-lekker. Ons dochtertje Fay is met 31 weken en 2 dagen geboren, veel te vroeg. Ik was levensbedreigend ziek en dat ging alleen maar over als zij eruit was, zo kwam ik op de Intensive care terecht in het Radboud ziekenhuis. Na weken in het ziekenhuis geleefd te hebben  en maanden van zorg voor mezelf en voor Fay, begin je je leven onder de loep te nemen en zo is Le Phie ontstaan.

Le Phie is een blog/vlog voor dames en heren, die wat inspiratie nodig hebben, die het leuk vinden om een ander leven te aanschouwen en die gek zijn op goede tips over diverse zaken. Mijn rubrieken waar ik onder andere over schrijf zijn; Fashion, Auto’s, Lifestyle en veel andere handige dingen.

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren, motiveren en de boetieks van Nederland kan helpen met de nodige verkoop.

Veel leesplezier!

Le Phie/ Sophie